Zeeuw Hennebout wint NK Mens Erger Je Niet 2020

Bob Hennebout uit Hoek in Zeeuws-Vlaanderen heeft zaterdag 25 januari het NK Mens Erger Je Niet gewonnen in Emmeloord. Het deelnameveld was volledig bezet.

In een spannende finale van de 42e editie van het NK Mens Erger Je Niet, kon Hennebout het hoofd koel houden en speelde zijn pionnen als eerste allemaal naar binnen. Hij won hiermee de wisselbeker en natuurlijk de hoofdprijs van 400 euro. Lieroy Christiaens (12 jaar) uit Emmeloord werd knap tweede  en ging met 200 euro naar huis.

Het NK was dit jaar erg populair, alle 256 plekken waren bezet. Deelnemers vanuit heel het land komen jaarlijks op dit evenement af waar jong en oud aan mee mag doen.

Het toernooi werd officieel geopend door stand-upcomedian Arie Koomen, wethouder Wiemer Haagsma, Prins Allie-B van de organiserende carnavalsvereniging De Droogpieren en de winnares van vorig jaar Natasja Scheffer uit Emmeloord. De Droogpieren zouden de Droogpieren niet zijn, als ze Arie Koomen uit Almere niet met een lesauto van huis hadden gehaald. Koomen is niet in het bezit van een rijbewijs.

Uitslag 42e editie NK Mens Erger Je Niet

  1. Bob Hennebout (55 jaar) uit Hoek (Zeeuws-Vlaanderen)
  2. Lieroy Christiaens (12 jaar) uit Emmeloord
  3. Milou Drijfhout (15 jaar) uit Emmeloord
  4. Moniek Beldman uit Hardenberg

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen