Feestelijke aftrap Kinderboekenweek 2019

Foto: PxHere.com

Reis mee! Tijdens de Kinderboekenweek, die loopt van woensdag 2 oktober tot en met zondag 13 oktober, staat niet de bestemming, maar het vervoer erheen centraal.

Woensdag 2 oktober 2019 start alweer de 65e editie van de Kinderboekenweek in de FlevoMeer Bibliotheek. Het Kinderboekenweekgeschenk ‘Haaientanden’ is geschreven door Anna Woltz. De makers van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2019, ‘André het astronautje, op zoek naar Laika’, zijn astronaut André Kuipers en illustrator Natascha Stenvert.

Feestelijke aftrap

Vanaf half 2 begint de feestelijke Startmiddag in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Er is deze middag van alles te beleven en te doen. Zo is er een heel speciale workshop met vervoermiddelen die gebruikt worden in een circus. Circus Kiko geeft deze workshop en neemt eenwielers, skatebikes en andere speciale voertuigen mee.

Maar er is nog veel meer te doen zoals schminken, knutselen en een speurtocht. Buiten staan verschillende voertuigen waarin je kunt kijken zoals een echte brandweerauto en de solarboot van het Emelwerda College.

Het volledige programma wordt mede verzorgd door medewerkers van KleurKracht, die de kinderen helpen bij een activiteit. Verder is er ondersteuning door medewerkers van het Cultuurbedrijf en leerlingen van het ROC.

Kinderen zijn met vrienden, (groot)ouders, begeleiders, ooms, tantes, buren enzovoorts van harte welkom in de bibliotheek. Kom ook en reis mee! Voor meer informatie: ga naar www.flevomeerbibliotheek.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden