Expositie ‘Zeebodemlopers’ van Regina Kappert

Foto: Regina Kappert

Een expositie van Regina Kappert met als uitgangspunt haar afstudeerwerk: de passie voor sportfotografie en het mooie polderlandschap te combineren.

Zo laat zij in deze serie hardlopers zien die, rennend langs eindeloos lange wegen, op dijken en meestal met wind tegen, een vast onderdeel van het polderlandschap lijken te zijn. Daarnaast laat het ook de schoonheid van de natuur enerzijds en de bebouwing en het menselijk handelen anderzijds zien.

De cirkel is nu rond voor haar, want 5 jaar geleden begon zij bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder haar fotografische ontdekkingstocht. Onder de enthousiaste en altijd positieve leiding van Pim van der Maden volgde zij de basiscursus fotografie. Pim zorgde eerst voor verwarring met begrippen als diafragma, sluitertijden en iso, maar hij weet als geen ander zijn liefde voor het fotograferen over te brengen, door stapsgewijs met je te bouwen aan je ontwikkeling. Altijd positief en stimulerend en daardoor werd zij echt gegrepen door het fotograferen. Het cursusjaar erop volgde zij de vervolgcursus en daarna besloot ze om de opleiding tot vakfotograaf aan de Fotovakschool te gaan volgen.

Ze is een fotograaf met een fanatieke focus op sport- en newbornfotografie en geniet van het onvoorspelbare bij deze takken van fotografie. Door goed voorbereid en getraind te zijn, weet ze het juiste moment vast te leggen.

Deze serie, aangevuld met een aantal fraaie, verrassende polderlandschappen zijn te zien van 14 september tot en met 25 oktober 2019 in de hal op de bovenverdieping van Cultuurbedrijf Noordoostpolder aan het Harmen Visserplein op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.kunstuitleenemmeloord.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden