Cross-over project Jason Staal feat. Sensicane & Sendeep komt ‘Thuis’

Thuis - cover
Foto: Boombox Media

Het hiphopduo Sendeep x Sensicane hebben afgelopen vrijdag via de online streamingdiensten samen met de oer-Hollandse Nederlandstalige singer/songwriter Jason Staal het nieuwe cross-over nummer ‘Thuis’ uitgebracht.

Boombox Media brengt hiermee voor het eerst een track uit, die een mix is van hiphop en traditioneel Nederlandstalige gitaarmuziek. Afgelopen zaterdag is via YouTube de videoclip van de track ‘Thuis’ ook uitgebracht.

Deze samenwerking met de Drentse singer/songwriter Jason Staal smaakt naar meer en dat wordt duidelijk zodra het nummer te beluisteren en de videoclip te bekijken is. Jason Staal is bekend van zijn optredens op televisie bij Paul de Leeuw en het RTL Programma ‘All Together Now’. Hij heeft samengewerkt met artiesten als Paul de Munnik (bekend van het bekende duo Acda & De Munnik) en schreef nummers voor en samen met verschillende andere artiesten.

Sendeep Ramesar is rapper en oprichter van het Noordelijke hiphoplabel Boombox Media. Hij sloeg wederom de handen ineen met rapper Sensicane (Martin Korteweg uit Emmeloord) en verschillende producers die meewerkten aan dit collaboration project. Artwork en de videoclip zijn ontworpen en geregisseerd door Gert Jan Naber en geschoten door Patrick Jansen (SpaceCadet).

De single is te beluisteren via de online streamingdiensten: Spotify, Deezer, Apple Music, iTunes, Amazon en TIDAL.

De videoclip is vanaf afgelopen zaterdag te zien op het YouTube-kanaal van Boombox Media.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden