Vierde dromenboek Jacqueline Voskuil

Foto: managementboek.nl

Schrijfster Jacqueline Voskuil uit Emmeloord heeft onlangs een nieuw dromenboek uitgebracht, haar vierde boek: ‘Het grote Dromenboek’.

Eerder schreef ze ‘Dromen en wat ze voor ons betekenen’, ‘100 dromen’ en ‘Dromen over de dood’. Na het uitbrengen van haar derde boek in 2014 sprak ik haar. Zij vertelde toen: ‘Wat ik mee wil geven aan iedereen is, dat je niet bang hoeft te zijn voor de droom. Ik wil de angst weg nemen. Een droom is altijd symbolisch.’

Droomdeskundige word je, volgens Voskuil, door veel te lezen over dromen, naar dromen van talloze mensen te luisteren, op te schrijven en uit te leggen en door zelf veel te dromen. Voskuil schreef artikelen voor Astrozine, Paravisie en Intense. ,,Ik vind het heel belangrijk dat mensen na de uitleg van hun droom met een positief gevoel achterblijven, maar ik ben wel altijd eerlijk. Ik word er heel blij van als ik mensen echt kan helpen met mijn droomuitleg.’’ In het boek worden veel dromen uitgelegd met daarbij veel voorbeelden van veel voorkomende thema’s en beelden.

Haar nieuwe boek met illustraties van Margriet Buijsman uit Emmeloord is onder andere te koop bij The Readshop Marsman in Emmeloord.

 

Margot Maljaars

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen