‘Mystieke kerst’ in Kuinderbos

Optreden Mystieke Kerst Kuinderbos (archief)
Optreden Mystieke Kerst Kuinderbos (archief)
Foto: KAS Kuinre

Mystieke kerst, de jaarlijkse ‘Winterwandeling langs muzikale en culturele activiteiten rondom de Kuinderburcht’ wordt gehouden op zaterdag 16 december 2017.

De Kuinderse Activiteiten Stichting (KAS) zet op 16 december met steun van Staasbosbeheer weer een ruim 1 kilometer verlicht parcours uit met muzikale en creatieve optredens.

Onderweg langs het parcours kom je onder meer de Zomabe’s uit Kuinre, verhalenverteller Popma uit Oosterzee en de Polderpiraten uit Rutten tegen. Op het grote veld bij de burcht treden de koren Flevox uit Emmeloord en Vox Five uit IJsselmuiden op.

KAS zorgt voor een mooie kerststal en aan de eerste 350 kinderen wordt een verlichte kerstmuts uitgereikt. Natuurlijk komt de kerstman op bezoek. Op het grote veld staat tevens een verzorgingspost met koffie, glühwein en warme snacks.

Zo mogelijk wordt er ok een (kleine) kerstmarkt gehouden. De organisatie zoekt nog naar standhouders. Voor info: Harco Bergman, 06 54957406.

Deelnemers aan Mystieke Kerst kunnen tussen 18.00 en 19:15 uur starten vanaf de grote parkeerplaats aan de Hopweg. Er wordt een kleine toegangsprijs gevraagd.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen