Selamat Makan | culinaire theater beleving

Foto: eigen foto

Een nieuw concept waarbij storytelling onderdeel is van een culinaire theater beleving wordt zondag 26 november, aanvang 16.00 uur gepresenteerd in Theater ‘t Voorhuys.

Lekker eten (makan) is heel erg verweven met de Indo cultuur en daar horen verhalen bij. Roy en Hedy presenteren een theaterbeleving in de vorm van een Indische culinaire vertelvoorstelling. Gasten worden  meegenomen naar een kumpulan, een familiebijeenkomst, waar Hedy het avondeten bereidt volgens de traditionele familierecepten.

Ondertussen vertelt Roy verhalen over het voormalige Indië en de Indo’s. Grappig, ontroerend, soms een tikje pikant. Etensgeuren kringelen de zaal in en in de verte klinkt de gamelan. Als het eten klaar is, worden de bezoekers uitgenodigd voor de Indonesische maaltijd.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van Theater ’t Voorhuys van dinsdag t/m vrijdag van 12 tot 16 uur en vanaf één uur voor de voorstelling (telefonisch reserveren 0527-760 620). Ook zijn online 24 uur per dag kaarten verkrijgbaar via www.theater-voorhuys.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen