Benefiet Gala NOP voor rolstoelbus Mathijs

Stichting Benefiet voor NOP houdt op 9 december 2017 een muziekgala om geld in te zamelen voor een rolstoelbus voor Mathijs Vos uit Marknesse.

Mathijs lijdt aan Limb Girdle, een aangeboren progressieve spierziekte. Om zijn zelfstandigheid te houden, staat een rolstoelbus nog op zijn wensenlijstje. Benefiet voor NOP helpt met acties om de ruim 40.000 euro voor de bus in te zamelen. Er is nog zo’n 30.000 euro te gaan.

Voorzitter Alex Jacobs hoopt dat het Benefiet Gala NOP  5.000 tot 7.000 euro oplevert voor het goede doel. „We hebben bijna 600 kaarten beschikbaar, waarvan 80 VIP-arrangementen. Leuk voor iedereen die eens vorstelijk uit wil, en dus ook aantrekkelijk voor bedrijven die hun relaties op een welverzorgde avond willen trakteren.”

Muziekgala

Het benefietgala vindt plaats bij Vakantiepark Eigen Wijze, Schoterpad 1, Bant. Het muziekfestijn wordt gehouden in de ‘kapschuur’. De band Twister onder leiding van Edwin Lubben vult het voorprogramma in dat om 19.30 uur begint.

Tijdens het hoofdprogramma van 20.00 tot 00.30 komt een mix van diverse muzieksoorten voorbij met zangers als Lucas en Gea, Lytse Hille, Hans Leeman, Riny Valentine, Wimmie Bouma en Demy de Groot.

‘De man met de sombrero’ Lochare zorgt voor een instrumentaal intermezzo. Dansschool La Danza presenteert verspreid over de avond dansacts en ondersteunt diverse optredens van genoemde zangers met dans.

Uitsmijter wordt een optreden van niemand minder dan Oscar Harris. De man die alle optredens aan elkaar praat is presentator John Hermans.

Gastheer Alex Jacobs heeft zijn netwerk in de artiestenwereld benut om het programma rond te krijgen. „Ik ken ze persoonlijk en ze zijn allemaal bereid een steentje bij te dragen aan het goede doel.”

VIP-arrangement

Deelnemers aan het VIP-arrangement worden om 16.30 uur in de ‘Silo’ onthaald met een ontvangstcocktail, gevolgd door een borrel rond de haard. Vanaf 17.30 kunnen zij uitgebreid genieten van een warm-koudbuffet. Entertainment voorafgaand en tijdens het buffet wordt verzorgd door Anthony Long.

Voor de VIP’s de beste plaatsen bij het muziekgala mogen bezetten, wordt hen nog koffie of thee met gebak aangeboden. Na het muziekgala om 00.30 uur wordt het VIP-arrangement afgesloten met een drankje. VIP-arrangementen kunnen digitaal worden gereserveerd op benefietgalanop.nl 

Kaarten muziekgala en pendelbus

Kaarten voor het muziekfestijn zijn digitaal aan te vragen, maar zijn ook verkrijgbaar bij verkooppunten in vrijwel iedere plaats in Noordoostpolder.

Kaarten zijn in de voorverkoop 5 euro goedkoper dan aan de zaal. Bovendien geldt ‘vol=vol’, dus reserveren wordt aanbevolen. Bij reservering kan men er meteen voor kiezen de bus te nemen die speciaal voor het benefietgala wordt ingezet. Deze vertrekt om 19.15 uur vanaf De Deel en rijdt om 00.30 uur weer terug.

„Een klein deel van de bijdrage die daarvoor betaald wordt, gaat ook naar het goede doel. Bovendien kan men dan een drankje nemen. Twee goede redenen om de bus te nemen”, aldus Jacobs.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de stichting Benefiet voor NOP op benefietvoornop.nl

Kijk voor meer informatie over het gala op benefietgalanop.nl Hier is onder meer van vrijwel iedere deelnemende artiest een muziekfragment te beluisteren.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen