Filmbijlage Vogelfotoboek 000095D

Bijgaand filmpje beloofde Theo Gaasbeek zijn lezers ‘eind juno’. Door technische mankementen werd die limiet niet gehaald. Maar wat in het vat zit verzuurt niet, dus hierbij.

Ik was voornemens u deze filmbijlage eind juno te doen toekomen en dan in één moeite door aan te kondigen dat het Vogelfotoboek langdurig op vakantie zou gaan. Helaas weigerde mijn laptop mee te werken aan de uitvoering van dit plan. Hij gaf er de brui aan en zelfs de lokale nerd kreeg ‘m niet meer aan de praat. Inmiddels heeft hij (de laptop) een trip naar het buitenland gemaakt (hij wel) en daar is hij enorm van opgeknapt. En dus ontvangt u met een maandje vertraging alsnog de derde bijlage bij ons experimentele nummer 000095. Waarbij ik in één moeite door aankondig dat het Vogelfotoboek van zins is zijn langdurige vakantie onmiddellijk weer op te pakken.

Ik houd het derhalve kort. In het Vogelfotoboek 000095D van 5 mei j.l. stond het volgende te lezen:

Dhr. Nico laat ons het volgende weten: Gisteren kreeg ik het bijgesloten filmpje van een vriendin.
Waaruit blijkt dat de ganzen het samenscholingsverbod aan hun laars lappen en hun crèches gewoon open zijn.

Met slechts enkele maanden vertraging stuur ik u dat filmpje thans toe, zij het om verzendtechnische redenen in een uitgeklede vorm. Dat wil zeggen: teruggebracht tot ca. 1/5 van de oorspronkelijke lengte en van mindere kwaliteit. En dan nog vraag ik me af of het gaat lukken het filmpje onder u te verspreiden. Beschouwt u dit maar als een experiment in het kader van Vogelfotoboek 000095. Blieft u de gehele film te zien zoals meneer Nico die instuurde, laat het weten en ik stuur ‘m op via WeTransfer.

Het Vogelfotoboek wenst u een lange vakantie met veel vogelgenot!

Dossier: Vogelfotoboek
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen