Dronken man rijdt paal omver voor politiebureau Emmeloord

Foto: mhpublicaties.nl

Een dronken man heeft donderdagvond 26 augustus een paal omver gereden voor het politiebureau in Emmeloord. Daar kwam hij uiteraard niet mee weg.

EMMELOORD, 27-08-2021 – Dienstdoende agenten op het bureau hoorden de klap. Buiten werden ze door een voorbijganger gewezen op een voertuig dat wegreed met een kapotte velg.

Hierop zetten de agenten de achtervolging in. Omdat de bestuurder niet gelijk stopte, reden ze de auto klem waarna de bestuurder uit het voertuig werd gehaald. De voorzijde van de auto was zwaar beschadigd, wat wees op de aanrijding.

De agenten roken tevens een enorme alcohollucht bij de bestuurder en zagen dat het voertuig bezaaid lege met lege bierblikken. Hierop werd de man aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. Teruggekomen bij het politiebureau constateerden de agenten dat er een trottoirpaal omver was gereden.

Tegen de bestuurder is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed en het verlaten van de plaats van het ongeval. Daarnaast is zijn rijbewijs ingevorderd en moet hij voorkomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen