Advertorial | PuurApple – Verkoop van (refurbished) Apple producten

Foto: puurapple

Wij van PuurApple helpen u graag verder met uw zoektocht naar uw nieuwe Apple device! Bij ons kunt u zowel refurbished als nieuwe Apple producten aanschaffen. Wij hebben een ruim assortiment aan (refurbished) Apple producten zoals iPhones, iMacs, Macbooks, Mac mini’s & Apple Watches.

Waarom refurbished?
Refurbished is zowel goed voor je portemonnee als voor het milieu, en dat met de kwaliteit die je van Apple gewend bent. Een refurbished Apple MacBook of iPhone, is een MacBook of iPhone die eerder gebruikt is geweest, maar is schoongemaakt, gerepareerd en waar nodig van nieuwe onderdelen voorzien door onze experts. Omdat de refurbished producten die wij verkopen dankzij een opknapbeurt van onze experts, weer van vergelijkbare kwaliteit zijn als een nieuw product, ontvang je bij elk product die je bij PuurApple aanschaft 12 maanden carry-in garantie. Ook kunt u er voor kiezen om uw oude Apple product bij ons in te ruilen voor extra inruilkorting!

PuurRepair –  Reparatie van mobiels, tablets, desktops, laptops en consoles van alle merken
Laat uw defecte product repareren bij PuurRepair.
Wij van PuurRepair helpen u ook graag verder met reparaties van uw elektronische producten. Bij PuurRepair staat kwaliteit centraal. Niet alleen in de producten die we verkopen, maar ook op het gebied van service en technische ondersteuning. Hierbij kunt u denken aan reparaties of het overzetten van bestanden. Wij voeren reparaties uit binnen en buiten de standaard garantie, ongeacht de plaats van aanschaf. Hierbij gebruiken wij originele of gecertificeerde-onderdelen en de beste gecertificeerde technici.

U kunt ook rechtstreeks via onze website uw reparatie aanvraag indienen, u kunt gemakkelijk door alle modellen heen bladeren en de reparaties bekijken en ook geautomatiseerd een offerte opvragen voor uw verzekeraar! Wij streven ernaar uw reparatie vaak dezelfde dag weer klaar te hebben!

Heeft u een vraag of wellicht interesse? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens gezellig een kijkje nemen in onze winkel! PuurApple en PuurRepair is gevestigd in Lemmer op de Vissersburen 13.

PuurApple.nl
Vissersburen 13, 8531EB Lemmer
+31 (0) 514 85 61 50
www.puurapple.nl
[email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen