Eighty, ModeWinkel van het jaar 2022

Foto: Eighty

Eighty, pakt groots uit want ze hebben de titel ModeWinkel van het jaar 2022 voor de gemeente Noordoostpolder gewonnen en is finalist in de provincie Flevoland. De hele maand september is het feest bij Eighty. Modewinkels zorgen voor meer leefbaarheid en gezelligheid in het centrum, daarom wordt er bij de modewinkel van het jaar verkiezing in iedere gemeente gezocht naar modewinkels die in hun eigen gemeente en provincie de titel ModeWinkel van het jaar mogen dragen.

EMMELOORD, 14-09-2022 – De ModeWinkel van het Jaar Verkiezing worden georganiseerd door Soleo Media in samenwerking met United Consumers. Esther Reitsma, gepassioneerd modeondernemer en eigenaar van Eighty, zegt heel trots en dankbaar te zijn met deze prijs, met name omdat de verkiezing bestond uit verschillende onderdelen- gastvrijheid, assortiment, presentatie en deskundigheid. Klanten hebben hun beoordeeld met een 9,5. Het persoonlijke, oprechte en deskundige advies wordt sterk gewaardeerd.

Esther en haar team kennen de klanten en de garderobe die ze al heeft, hierdoor kunnen ze een persoonlijk advies geven voor de aanvulling in het seizoen of een bijzonder aankleedmoment. Veelvuldig wordt er gebruik gemaakt van “Personal Shopping” of een “Garderobedate”, waarmee Eighty meebeweegt met de tendens dat klanten behoefte hebben aan 1 op 1 advies op maat op een moment dat het haar past.

Reitsma: ‘wij willen elke klant laten stralen door te kijken naar wie ze is en wat een mode toevoeging voor haar uitstraling kan zijn, het is geweldig dat klanten ervaren dat we die betrokken en geïnteresseerde partner zijn,’ Bij de samenstelling van de collectie denkt Esther aan de behoeftes van haar klantengroep. Ze laat zich inspireren door het straatbeeld en de trends uit de modewereld en maakt daarin een bewuste keuze in haar collectie van grote modemerken met prijzen in het midden en hoog segment.

De komende maand viert Eighty deze modeprijs! Klanten worden feestelijk getrakteerd op me-time in de winkel en voor thuis.

www.eightyfashion.nl

Instagram: eightyfashion

facebook: eightyfashion

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen