Sorelle il Bianco – bruidsmode Urk

Zussen De Wit
Foto: Sorelle il Bianco

Sorelle il Bianco, zo heet de bruidsmodezaak op Urk vanaf januari dit jaar. Een Italiaanse knipoog van en naar de dames die deze uitdaging aangaan: de zussen De Wit.

URK, 02-02-2022 – In deze bruidswinkel komen de passies van beide zussen volledig tot hun recht. Jantine (links op de foto) werkt als kapster en richt zich met name op het verzorgen van bruidskapsels en Dirkje is coupeuse van beroep. “Toen we drie jaar geleden hoorden dat de eigenaresse bezig was met de verkoop van de zaak waren we net te laat. In oktober vorig jaar kregen we opnieuw de kans de winkel over te nemen. Daar hoefden we niet lang over na te denken!”

Met de eigen ervaring en de inbreng van de dochters, die oog hebben voor de huidige trends, werd geïnvesteerd in nieuwe, aansprekende merken als Rosa Clara, Justin Alexander en Modeca. Hiernaast blijven de dames voortdurend op zoek naar mooie merken om de collectie uit te breiden.

Door creatief en daadkrachtig aan de slag te gaan is er in januari een vliegende start gemaakt. Zo heeft de winkel in de eerste vier maanden een daverende openingsactie: als je namelijk in januari, februari, maart of april slaagt voor je droomjurk bij Sorelle il Bianco, maak je kans om het volledige aankoopbedrag terug te winnen! Neem snel een kijkje op de website www.sorelleilbianco.nl om de collecties te zien of voor meer info.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen