Voor een oogmeting even uniek als uzelf!

Foto: Eye Wish

Advertorial – Elk oog is uniek. Daarom werkt Eye Wish met het meest innovatieve oogmeetapparaat van dit moment: de Eye Scanner 120+ van Visionix. Dit zeer nauwkeurige precisieapparaat maakt het mogelijk om uw ogen op meer dan 1500 punten te onderzoeken.

Eye Wish meet met de Eye Scanner 120+ ook de oogdruk, de dikte van het hoornvlies en ze screenen de ooglens op bijzonderheden zoals staar. Zo kunnen zij er op toezien dat het goed is gesteld met de gezondheid van uw ogen. En mocht het onverhoopt nodig zijn dan verwijzen ze u adequaat door naar een arts. De gehele Eye scan duurt slechts 2 minuten.

Het resultaat?

Deze scanner vertelt precies hoe je oogafwijking overdag, bij schemer én ’s avonds is, en welke brilglazen je nodig hebt om op elk moment van de dag optimaal te zien. Dankzij de scanner worden je persoonlijke brilglazen berekend en gemaakt. Deze geven zowel overdag als ook ’s nachts scherp en contrastrijk zicht.
Eye Wish kijkt er enorm naar uit om vrijblijvend een Eye scan afnemen. Aan de hand van de scan leggen zij u uit wat en hoeveel een brillenglas met Eye Scan voor u kan betekenen.

Naast goede zichtoplossing biedt Eye Wish u ook:

  • kwaliteit
  • ruim assortiment
  • persoonlijke aandacht
  • veilig en verantwoorde oogmetingen
  • leuke acties zoals: designer sale of 2 brillen voor de prijs van 1
  • levenslange service

Maak een afspraak voor een professionele oogmeting via: https://www.eyewish.nl/afspraak-maken/reserveren?storeId=702

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Eye Wish

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen