Start verkoop 11 nieuwe rijwoningen in Rutten

Ronald Vissers en Arianne de Groene-Wondergem bij het bouwbord aan de Meerweg in Rutten
Foto: DB Rutten

Vereniging Dorpsbelang Rutten, Bouwbedrijf Kuin Bovenkarspel en Makelaardij Woonaccent Emmeloord zijn verheugd dat de start van de verkoop van 11 rijwoningen aan de Meerweg in Rutten een feit is.

In 2018 gaf Mercatus Dorpsbelang Rutten te kennen dat de gesloopte blokwoningen aan de Meerweg niet teruggebouwd zouden worden. Dat was voor Dorpsbelangvoorzitter Arianne de Groene-Wondergem de reden om de krachten te bundelen en met een bouwpartij die bereid was om woningen voor de startersmarkt te realiseren samen te verkennen wat mogelijk was. “In Rutten is er al jaren een grote behoefte aan starterswoningen, juist de jonge Ruttenaren willen graag in het eigen dorp blijven wonen”, zegt De Groene, “Met de samenwerkende partijen kunnen we op deze manier invulling geven aan deze veelgevraagde woonbehoefte, om zo een unieke kans te bieden voor starters”.

Ronald Vissers van Woonaccent geeft aan dat er inderdaad vanuit Rutten veel belangstelling is voor deze fraaie blokwoningen. Vereniging Dorpsbelang is blij dat nu de start van de verkoop van de eerste inbreidingslocatie een feit is. Spoedig zullen ook andere inbreidingslocaties beschikbaar zijn.

Heeft u interesse in één van deze 11 nieuw te ontwikkelen, energiezuinige rijwoningen aan de Meerweg? Schrijf u dan gemakkelijk online in via www.demeerweg.nl. Bent u geïnteresseerd in de andere woonmogelijkheden? Check dan www.ruttennop.nl. Prijzen zijn vanaf € 193.000,- v.o.n.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden