Schatkistenrit voor bedrijven

Foto: Schatkistenrit

Geen kerstborrels en kerstmarkten dit jaar is de verwachting. Een mooi coronaproof alternatief is de kersteditie van de schatkistenrit. Beleef samen met je collega ’s een leuke jaarafsluiting tijdens deze kerstschatkistenrit. De puzzelrit is speciaal aangepast voor bedrijven om op een leuke en ontspannen manier het jaar af te sluiten.

Samen met collega ’s de uitdagingen aangaan met een coronaproof puzzelrit op 17 of 18 december. De autoroute volg je via de telefoon en ook de aanwijzingen voor de spannende opdrachten, raadsels en vragen. Er is wel sprake van enige competitie want er valt binnen ieder bedrijf een eerste prijs te verdienen. De kerstschatkistenrit laat niet alleen de schatkisten zien van de Noordoostpolder maar je komt ook langs mooie hoogtepunten in de polder. Iedere deelnemende auto krijgt een tas mee met attributen voor de spelletjes en heerlijke versnaperingen.

Deelname kost € 25,00 p.p. Dit bedrag is incl. kerstrit, versnaperingen, tas en prijs. Welke versnaperingen dit zijn is in overleg af te stemmen (borrelbox of lunchbox). Meer informatie en inschrijven: https://schatkistenrit.nl/zakelijk/

Op 19 december kunnen gezinnen de kerstpuzzelrit rijden. Meer informatie en inschrijven: https://schatkistenrit.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden