Slump exploitant De Burght Vollenhove

Foto: Jansema Media

Slump Catering & Events uit Bant wordt vanaf 1 oktober 2020 exploitant van De Burght in Vollenhove, het kloppend hart van het sociale leven en het verenigingsleven in Vollenhove en omgeving.

Nadat de huidige pachters begin mei hadden aangegeven te willen stoppen met de exploitatie van De Burght, is het bestuur in juli in contact gekomen met Slump Catering & Events. De gesprekken die volgden met betrekking tot de overname van de exploitatie werden over en weer als prettig ervaren.

“Het is een unieke kans en een aanvulling op onze dienstverlening, aangezien het zalen-centrum een zeer goede locatie is voor feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten met ruime parkeergelegenheid”, aldus Henk Slump. Beide partijen kijken dan ook uit naar een goede samenwerking. Kees en Iris blijven het vertrouwde gezicht en aanspreekpunt van De Burght. Zij worden hierbij volop ondersteund door de nieuwe collega’s van Slump Catering & Events. Het verenigingsleven kan als vanouds gebruik blijven maken van de sporthal en de zalen.

Slump Catering & Events verzorgt al meer dan 30 jaar feesten, bruiloften en evenementen. Het creatieve cateringbedrijf beschikt over een ruim assortiment aan eventmaterialen, waaronder tenten, complete barinrichtingen, meubilair en verlichting. Het kan met de juiste kennis en jarenlange ervaring een passende bijdrage leveren aan het faciliteren en organiseren van feesten en evenementen in De Burght. “Daarnaast gaan we De Burght regionaal nog beter op de kaart zetten als feest- en vergaderlocatie”, aldus Henk Slump.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden