Autobedrijf Bobeldijk in Bant wordt Autovakmeester

Foto: Autovakmeester

Per 1 september is Autobedrijf Bobeldijk in Bant omgetoverd tot Autovakmeester Bobeldijk. Daarmee is dit universele autobedrijf onderdeel van de garageformule van Alliance Automotive Group Benelux.

Hiermee kan Bobeldijk eigen baas blijven, dezelfde service aan zijn klanten bieden, maar dan wel met extra ondersteuning en voordelen voor de klanten.

De eigenaar, René Bobeldijk, vertelt enthousiast waarom ze voor de landelijke garageformule hebben gekozen: “Door ons aan te sluiten bij Autovakmeester, zijn wij klaar voor de toekomst. Doordat wij gebruik kunnen maken van inkoopvoordeel, technische ondersteuning en trainingen, landelijke campagnes en marketingondersteuning, kunnen wij blijven doen wat wij nu ook al doen: kwaliteit bieden voor een scherp tarief! Met extra klantenvoordeel: namelijk maar liefst 24 maanden garantie op onderhoud en reparaties. Het belangrijkste is: de klant is hiermee geholpen. Verder kunnen we de Autovakmeester Pechhulp aanbieden voor een scherp tarief.”

De Formule Manager van Autovakmeester, Ton Sieljes, is erg te spreken over de nieuwe toetreder: “Een echte toevoeging aan ons landelijk netwerk. Een professionele ‘local hero’ en vakman, waarbij persoonlijk contact en een goede service centraal staan.” De klanten van deze allround garage kunnen met alle automerken terecht in de moderne werkplaats met alle moderne meet- en testapparatuur voor onderhoud, APK keuringen, occasions en autoschade. Zij kunnen rekenen op:
• 24 Maanden garantie op onderdelen en reparaties
• Onderhoud en reparatie van alle merken
• Uitsluitend gebruik van A-merkonderdelen
• Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie
• Goed opgeleide en servicegerichte technici
• Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Over Autovakmeester

Autovakmeester is een universele garageformule van onderdelenleverancier Alliance Automotive Group en verbindt autobedrijven met elkaar onder één landelijke paraplu. Autovakmeester richt zich op universele autobedrijven en erkend reparateurs. De formule omvat onder meer garantie van 24 maanden op onderdelen en reparaties, 24/7 Europese pechhulp, volledig assortiment in A-merkonderdelen, opleiding en technische helpdesk via TECH360, Kentekenloket en optimale online vindbaarheid plus reviews.

Alliance Automotive Group Benelux
Alliance Automotive Group Benelux is actief in de distributie en verkoop van aftermarket onderdelen, accessoires, gereedschappen, banden en marketing concepten. Het bedrijf kent diverse dochters en formules: de netwerken van Staadegaard-TC, Dabeko en Brezan. Via het netwerk worden duizenden autoreparatiebedrijven in Nederland en België dagelijks van onderdelen en ondersteuning voorzien. Alliance Automotive Group Benelux bedient tevens ruim 60 onafhankelijke grossiers in Nederland via Alliance Automotive Trading. Alliance Automotive Group Benelux biedt werk aan ongeveer 1.700 medewerkers. Alliance Automotive Group Benelux is een onderdeel van Alliance Automotive Group (Europa). Voor nadere informatie: www.allianceautomotivegroupbenelux.nl.

Over Alliance Automotive Group
Alliance Automotive Group is een leidende distributeur van personenauto- en bestelwagenonderdelen aan de onafhankelijke aftermarket in Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Polen. AAG bedient ongeveer 40.000 garages met ruim 100.000 verschillende onderdelen voor onderhoud en reparatie via een netwerk van meer dan 300 vestigingen in eigendom en via circa 1.800 vestigingen van verbonden partners. Voor nadere informatie: www.allianceautomotivegroup.eu. AAG is volledig in handen van Genuine Parts Company, de grootste wereldwijde automotive onderdelen distributeur met activiteiten in Noord Amerika, Europa en Australië.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden