Schoonheidsspecialist mag weer aan het werk

De meeste mensen met een contactberoep mogen vanaf 11 mei weer aan het werk, zo ook schoonheidsspecialiste Sylvia Kuipers uit Emmeloord. Zij zag de bui al aankomen toen zij hoorde dat de horeca moest gaan sluiten en baalde als een stekker.

In oktober opende Sylvia de deuren van haar schoonheidssalon ‘Bonitencia’ aan het Muiderzand in Emmeloord. Haar grootste inkomstenbron viel echter weg, toen ze vanwege de coronamaatregelen haar deuren moest sluiten.

Tijdens de weken die hierop volgden heeft zij niet stilgezeten. “Samen met haar brancheorganisatie heb ik gekeken welke maatregelen wellicht nodig waren om straks goed voorbereid weer aan de slag te kunnen,” aldus Sylvia. De brancheorganisatie liet uiteindelijk weten het hygiëneprotocol aan te houden dat bekend is bij schoonheidsspecialisten. Daarmee voldoen zij ruimschoots aan de gestelde eisen.

Toen Sylvia tijdens de persconferentie hoorde dat ze weer aan de slag mocht, was ze dolblij. “De telefoon stond binnen de kortste keren roodgloeiend! Ik kan niet wachten om mijn klanten weer terug te zien en weer aan de slag te gaan.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden