ISOFastTrack en ComSi bouwen webapplicatie waarmee ondernemers eenvoudig een Coronaplan op kunnen stellen

Wethouder Hans Wijnants lanceerde met een druk op de rode knop de website
Wethouder Hans Wijnants lanceerde met een druk op de rode knop de website
Foto: eigen foto

Wethouder Hans Wijnants heeft woensdag 22 april j.l. de nieuwe applicatie gelanceerd met een symbolische druk op de rode knop. Oene Venema van ISOFastTrack en Maaike Wolf van ComSi vertrouwen erop dat dit een handige tool is voor ondernemers in deze onzekere tijd.

ISOFastTrack directeur Oene Venema legt uit: “De overheid wil graag een protocol en werkgevers willen zaken duidelijk vastleggen voor hun medewerkers en klanten. Via MijnCoronaplan.nl kunnen bedrijven nu een eigen Coronaplan opstellen welke zij kunnen delen met hun medewerkers en klanten. Hiermee kunnen ze duidelijk tonen welke maatregelen genomen zijn om aan de corona maatregelen te voldoen.”

Maaike Wolf, directeur van ComSi, vult daarop aan: “Omdat de maatregelen voortdurend aangepast worden kan het plan via de applicatie eenvoudig aangepast worden bij het verruimen of verscherpen van de maatregelen die de overheid stelt.”

ISOFastTrack en ComSi hebben samen eerder twee succesvolle applicaties gebouwd voor ondernemers om de maatregelen rondom EML en MVO in kaart te brengen. Venema: “We weten door ervaring goed wat ondernemers nu nodig hebben en zijn ook per mail of telefonisch bereikbaar voor vragen of ondersteuning.”

Vanaf vrijdag 24 april a.s. kunnen ondernemers via mijncoronaplan.nl een plan opstellen. Ondernemers die het plan volledig ingevuld hebben ontvangen een sticker zodat zij duidelijk kunnen tonen dat zij zich aan de gestelde maatregelen houden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen