Eerste paal geslagen nieuwe Poiesz Emmelhage Emmeloord

Eerste paal Poiesz Emmelhage
Foto: Poiesz

Op vrijdag 3 april is de eerste paal geslagen van de nieuw te bouwen Poiesz supermarkt in de wijk Emmelhage te Emmeloord. Bouwbedrijf Van der Meer uit Sneek realiseert de komende maanden de nieuwbouw waarna de nieuwe Poiesz supermarkt eind oktober haar deuren opent.

De nieuw te bouwen Poiesz supermarkt wordt voorzien van de meest moderne en complete formule van Poiesz. Daarnaast wordt de supermarkt op een zeer duurzame manier gebouwd waarbij er onder andere zonnepanelen
worden geplaatst, een CO2 koelinstallatie met warmteterugwinning wordt toegepast en er in diverse opzichten rekening wordt gehouden met de laatste standaard op het gebied van duurzaam bouwen.

De directies van Poiesz Supermarkten B.V. en Poiesz Vastgoed B.V. zijn blij dat er eindelijk kan worden begonnen met de realisatie van de nieuwe supermarkt. De afgelopen jaren is er door alle betrokkenen veel tijd en energie gestoken in de voorbereidingen. Het is een langgekoesterde wens van Poiesz om in Emmeloord te kunnen beschikken over een toekomstbestendige supermarkt ter vervanging van de huidige Poiesz supermarkt aan de Noordzijde te Emmeloord.

Na realisatie van de nieuwe Poiesz supermarkt in Emmelhage sluit de huidige Poiesz supermarkt aan de Noordzijde haar deuren. Alle medewerkers van de Poiesz supermarkt aan de Noordzijde zullen, na afronding van de bouwwerkzaamheden en de opening van de nieuwe supermarkt in de wijk Emmelhage, meegaan naar de nieuwe locatie.

Na de realisatie van de nieuwe Poiesz supermarkt in de wijk Emmelhage heeft Poiesz de beschikking over een tweetal hypermoderne supermarkten in Emmeloord omdat nog voor de zomer van 2020 ook de wijkwinkel aan de
Sondelstraat in de wijk De Zuidert geheel vernieuwd en uitgebreid zal worden. Poiesz kijkt met zeer veel vertrouwen naar de toekomst!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden