Ook op afstand is een consult mogelijk bij Luna – De Nieuwetijdspraktijk

Martha Houkema
Foto: eigen foto

Martha Houkema, medium en paragnost helpt in haar praktijk in Rutten volwassenen en kinderen die vastlopen. Zolang er maatregelen zijn in verband met het coronavirus is een consult op afstand, via skype of whatsapp videobellen ook mogelijk.

Martha ‘Als paragnost neem ik helder waar – ongeacht tijd en plaats – en krijg ik door wat er zich afspeelt in het onderbewuste. Door de toepassing van deze paranormale gaven wordt snel helder wat de oorzaak is van het vastlopen en wat er nodig is om verandering te realiseren.

Juist nu corona ons dagelijks leven volledig op zijn kop zet, is het van belang om snel helder te krijgen waar je als persoon zelf, relationeel of als gezin op vastloopt en welke patronen er doorbroken moeten worden. We raken in deze crisissituatie meer op onszelf aangewezen en daardoor met onszelf geconfronteerd. In relaties en/of in gezinsverband worden we gedwongen om continue bij elkaar te zijn. Er zijn weinig afleidingen meer zoals werk, sporten, school, hobby’s en dergelijke. De spanningen nemen toe. Dat wat er in de onderstroom al speelde komt nu sneller aan de oppervlakte en kan mogelijk tot escalaties leiden’, vertelt Martha.

Ook tijdens het coronavirus is zij goed bereikbaar voor consulten. In de praktijk hanteert zij de richtlijnen van het RIVM en ben je binnen deze richtlijnen nog steeds van harte welkom. Maar is het voor jezelf of de ander beter om het sociale verkeer in fysieke zin niet plaats te laten vinden, dan is een consult via skype of whatsapp videobellen een zeer goed alternatief.

Voor meer informatie: kijk op www.denieuwetijdspraktijk.nl en vrijblijvend contact opnemen is uiteraard ook mogelijk, via [email protected] of 06-12171215.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden