Keukenhuis Lemmer ruimt op voor verhuizing

Siebe Maakal: "Een keuken is een meubelstuk".
Foto: mhpublicaties.nl

Keukenhuis Lemmer gaat eind 2020 verhuizen en gaat alvast opruimen. Dat betekent dat je nu een design-keuken kunt kopen tegen afbraakprijzen.

Keukenhuis Lemmer vertrekt aan het eind van dit jaar uit het pand aan Zeedijk 2 in Lemmer. “Ik wil een wat kleiner pand. De keukens die ik heb staan zijn toch niet de keukens die bij de mensen thuis passen. Of het nou de maten zijn, of de kleuren, keuze uit materialen… afijn, je begrijpt wat ik bedoel”, veronderstelt eigenaar Siebe Maakal.

De ondernemers willen zich in een nieuwe opzet richten op publiek dat georiënteerd is op Italiaanse keukens. “Mensen die wat anders willen, out of the box denken, design en kwaliteit willen, maar wel betaalbaar. Kortom, Italiaans design tegen Duitse prijzen.”

Als voorbereiding op de verhuizing, zet Maakal de huidige voorraad tijdig te koop tegen ‘super scherpe’ prijzen. “En mocht het zo snel gaan dat we volgende maand al zijn leegverkocht, dan laten we uit Italië weer nieuwe showroommodellen aanrukken voor de verkoop. We rouleren de keukens dus het hele jaar door.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden