Bouwbedrijf Kloosterman zoekt personeel

Foto: Kloosterman

Bouwbedrijf J.J. Kloosterman uit Marknesse heeft dringend behoefte aan personeel. “We lopen er regelmatig tegenaan dat we handen tekort komen.”

Bouwbedrijf J.J. Kloosterman bestaat ruim twintig jaar en is allround in aan- en verbouw. Opdrachten komen uit de directe omgeving, vertelt Jetze Kloosterman. ,,Er is hier in de Noordoostpolder volop werk zoals renovatiewerkzaamheden, aanbouw en verbouwingen.”

Kloosterman hecht eraan bereikbaar te zijn. ,,Dat gaat moeilijk als je op een steiger staat.’’ Maar één belletje en de telefoon wordt vrijwel meteen opgenomen door zijn rechterhand Teda. ,,En zo niet, dan bel ik zo snel mogelijk terug’’, aldus Teda.

Specialisatie

Kloosterman heeft als specialisatie het plaatsen van kunststof kozijnen en het verrichten van de daarbij behorende bouwtechnische aanpassingen. Daarnaast heeft het bouwbedrijf veel werk in dakrenovaties inclusief isolering, het vervangen van dakgoten en het plaatsen van dakkapellen. Ook wordt er regelmatig een aanbouw geplaatst of een verbouwing gedaan.

Werknemer gezocht

Bouwbedrijf Kloosterman werkt samen met zzp’ers en onderaannemers, maar heeft in de bouw tevens behoefte aan een extra kracht. “En dan maakt het niet uit hoe oud je bent en welke kennis en vaardigheden van de bouw je hebt”, licht Teda toe, “als je gemotiveerd bent en een flexibele instelling hebt, dan maken we graag kennis”. Ook een parttime dienstverband is bespreekbaar. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via onderstaand telefoonnummer.

Bouwbedrijf J.J. Kloosterman | Ettenlandseweg 15, 8316 RM Marknesse | Tel 0527 203868 |
www.bouwbedrijfkloosterman.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden