Louwman Group en Fietsvoordeelshop.nl bundelen krachten

Louwman Group en Fietsvoordeelshop.nl bundelen krachten
Foto: eigen foto

Louwman Group heeft per direct een belang genomen in Fietsvoordeelshop.nl. Door de krachtenbundeling kan Fietsvoordeelshop.nl zijn ambitieuze groeiplannen sneller realiseren.

Louwman Group versterkt door de samenwerking haar ambitie om zakelijke en particuliere klanten een totaalconcept voor mobiliteit aan te bieden.

Fietsvoordeelshop.nl exploiteert zowel een groot online platform als een aantal fysieke vestigingen. Directeur Mark Vriend: “Door de samenwerking met Louwman Group komt onze groei in een hogere versnelling. Wij willen op meer plaatsen winkels openen, maar zien ook online grote kansen om verder door te groeien.”

“Louwman Group heeft de ambitie om iedere consument de best passende mobiliteitsoplossing te bieden. Louwman Group en Fietsvoordeelshop.nl gaan een intensieve samenwerking aan om de vraag naar brede multimodale mobiliteit, waar (elektrische) fietsen een belangrijk onderdeel van zijn, in te vullen, aldus Willem Verschuur, die als directeur de divisie Innovation, Digital & Data van Louwman Group leidt.

Beide familiebedrijven, waarin vakmanschap en het verlenen van een uitstekende service hoog in het vaandel staan, zien er naar uit om gezamenlijk klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen