Participatiepenning Flevopenningen voor CameraNU.nl

archieffoto Flevopenningen
archieffoto Flevopenningen
Foto: Flevopenningen.nl

He Flevopenningengala 2018 werd vrijdagavond 13 april gehouden in Zeewolde. CameraNU.nl van Urk heeft de Participatiepenning in de wacht gesleept.

Tanis Food Tec uit Lelystad won de Flevopenning TOPonderneming en Avant Arte van student Curtis Penning won de Windesheim Flevopenning voor de beste Comakership 2018.

CameraNU.nl

De jury was unaniem over de winnaar van de Participatiepenning 2018: foto- en videospecialist CameraNU.nl. Juryvoorzitter Froukje de Jonge zei: “CameraNu laat zich niet voorstaan op hun sociale beleid. Ze vinden het normaal om het personeelsbestand een afspiegeling te laten zijn van de maatschappij. Daarbij benaderen zij mensen positief en spreken ze over ‘mensen met mogelijkheden’ als het gaat over mensen met een arbeidsbeperking.”

CameraNu.nl is een jong bedrijf dat een open leerklimaat biedt waarin de mogelijkheden van de medewerkers centraal staan; de werkzaamheden en werkplekken worden aan de mogelijkheden van de betreffende werknemers aangepast. Ook is er ruimte om klein te beginnen en de werkzaamheden langzaam uit te bouwen.

Stichting Flevopenningen

Stichting Flevopenningen is sinds 2004 verantwoordelijk voor de uitreiking van de Flevopenningen. De prijzen worden toegekend aan ondernemingen in Flevoland die onder andere succesvol, innoverend en duurzaam zijn en die een economische betekenis hebben voor Flevoland. De afgelopen jaren is dit gebeurd tijdens het feestelijke Flevopenningengala.

‘No tie’ in Noordoostpolder

Noordoostpolder is gastgemeente voor Flevopenningen 2019. Burgemeester Aucke van der Werff presenteert de gemeente in het filmpje in onderstaande tweet. Wat Noordoostpolder betreft wordt de dresscode voor het gala geen ‘black tie’, maar ‘no tie’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen