‘Plaatjes draaien’ bij Schirm Herenmode

Foto: publicdomainpictures

Bezoekers van Schirm Herenmode kunnen het oude vinyl weer eens even afstoffen. Zaterdag 25 november draait muziekliefhebber Cees Willem de Vries LP’s in de winkel.

Iedereen is welkom om onder het genot van bier en bitterballen eens lekker weg te dromen met een golden oldie. Nostalgie, mode, bier en bitterballen. Het echte shoppen voor mannen!

Tijdens een bezoek aan de winkel kwamen Jeen Schirm en De Vries met elkaar in gesprek over een gedeelde passie, muziek en vinyl. Wilde plannen ontstonden. Heerlijk plaatjes draaien met bier en bitterballen. De afspraak was snel gemaakt.

Old skool

Muziekliefhebber en retro- en vinylfan De Vries uit Emmeloord trakteert bezoekers op heerlijke muziek tijdens het shoppen. Om helemaal het ultieme gevoel op te roepen mogen bezoekers zelf hun LP’s meenemen. Het is ook mogelijk een verzoeknummer aan te vragen uit de uitgebreide collectie van de Vries.

Vintage mode

De ludieke activiteit sluit aan bij de mode in kleding. Vintage kleding wordt gecombineerd met moderne kleding of men kleedt zich helemaal in de vintage stijl. Het team van Schirm geeft graag advies over het huidige modebeeld en de mogelijkheden om oud met nieuw te combineren.

Zaterdag 25 november om 13.00 uur vindt de muzikale happening in Schirm in de Lange Nering in Emmeloord plaats. Alle muziek- en modeliefhebbers zijn van harte welkom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen