Voorjaar Rode Loper Dag Emmeloord Centrum

23 mrt 2017, 9:39 Zakennieuws
dsc 0563
In het centrum van Emmeloord wordt op 1 april 2017 weer een Rode Loper Dag gehouden. Deze heeft uiteraard als thema Voorjaar.
Bewonder de laatste mode en trends op de halve km rode loper. Haal het voorjaar in huis! Laat je inspireren door de modellen op de catwalk! Profiteer van leuk acties in kortingen in de winkels! Om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur start er een show.
Wie geïnspireerd geraakt is door de modellen op de halve kilometer rode loper of meer wil weten over de producten kan in de deelnemende winkels terecht. Tussen de shows door showen de modellen hun waar in de eigen winkels.
Team Emmeloord Centrum roept op: ,,U bent van harte uitgenodigd op 1 april naar de Lange Nering te komen! In de winkelstraat klinkt muziek voor een gezellige sfeer en profiteer in de winkel zelfs van leuke acties en kortingen!''

Rode Loper Dagen 2017 in Emmeloord Centrum

Het organiserend team laat zich niet weerhouden door de dag van de grappen. Vanuit Bedrijven Actief Noordoostpolder worden er dit jaar drie Rode Loper Dagen gehouden. Naast 1 april zijn dat 30 september en 17 december. Kijk voor meer informatie op bedrijvenactiefnop.nl