Zwem4daagse Emmeloord in Herfstvakantie

Foto: MaxPixel.net

Ook dit jaar wordt de Zwem4daagse, ondanks COVID-19 georganiseerd! De zomereditie lukte niet, maar de traditiegetrouwe herfsteditie, gezwommen in de herfstvakantie gaat gewoon door, meldt de organisatie op haar website.

De herfstvakantie komt in zicht en dat betekent Zwem4daagse in Emmeloord. Ook dit jaar, uiteraard aangepast en volgens de richtlijnen van het RIVM en de zwembadbranche. Van maandag 12 oktober t/m donderdag 15 oktober kan je baantjes komen zwemmen. Dit jaar wel aangepast. Er wordt gewerkt met tijdsvakken van een half uur, er worden geen activiteiten georganiseerd en er wordt gewerkt met een maximum aantal deelnemers per tijdvak. Het eerste tijdvak start om 18.45 uur. Het laatste tijdvak is om 21.15 uur klaar. Vanwege mogelijk bron- en contactonderzoek is het alleen mogelijk je online aan te melden. Dit doe je voor een tijdvak voor de vier dagen. Je kunt niet ruilen of wisselen tussen tijdsvakken. De Zwem4daagse 2020 kost € 10,- voor vier avonden zwemmen binnen je tijdvak en een medaille.

De zwem4daagse wordt georganiseerd door Zwembad BosbadZwemvereniging ZIGNEAReddingsbrigade Noptunus en Duikvereniging de Zeewolf.

Wil je je opgeven als deelnemer? Klik hier: Inschrijven

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden