Muziek & Sport lokale omroep Noordoostpolder stopt

Foto: mhpublicaties.nl

Het programma Muziek & Sport van Luister527 wordt na tien jaar beëindigd. Dit omdat er niemand bereid is gevonden het team vrijwilligers te versterken.

Na tien jaar op zaterdag en zes jaar op zondagmiddag, is er een einde gekomen aan de sportverslaggeving van de lokale omroep in Noordoostpolder. Als reden wordt aangevoerd dat het “vrijwillige verplichting is om elk weekend weer van de partij te zijn. Er is veel gezocht en via welk medium ook verspreid, dat er nieuwe medewerkers nodig zijn om het weer te kunnen opstarten. Maar het lijkt erop dat dit niet meer in het huidige patroon van de mensen past”.

In het programma Muziek & Sport zijn veel bijdrages geleverd van bekende, maar ook onbekend sporten, die daardoor in de belangstelling kwamen te staan. Ook het live verslaan van de Zuiderzeerally, Fish Potato Run en de voetbalwedstijden tussen Urk en Flevo Boys waren steeds terugkerende onderdelen in de jaarprogrammering.

De wedstrijden tussen Flevo Boys en Urk met een live-verslag zijn echter nog niet verloren. “We gaan kijken of deze twee wedstrijden nog steeds uitgezonden kunnen worden.”

Dat geldt ook voor de interviews vanaf 2014, die bewaard zijn gebleven. “We willen deze via een website beschikbaar stellen aan de luisteraars.”

De laatste ontwikkelingen rond het verdwijnende programma zijn te volgen op: muzieksport.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden