Giga Kangoeroedag opnieuw succes

Foto: Regina Kappert Fotografie

Dinsdag 28 mei jl. was het dan zover. KV Emmeloord organiseerde derde editie van de grootse sportdag, de GIGA-Kangoeroedag voor kinderen van de groepen 1 en 2 van de basisscholen uit Emmeloord.

Alle lagere scholen zijn aangeschreven, waarvan er drie scholen uiteindelijk ook op het korfbalcomplex zijn geweest. Deze deelnemende scholen waren De Zevensprong, Windkracht 10 en De Carrousel.

De kinderen waren verdeeld over de ochtend en de middag. Met in totaal bijna 160 kinderen was het terrein goed gevuld. Alle kinderen werden in groepjes van zes kinderen verdeeld, en ieder groepje werd begeleid door een leerling van het Zuyderzee Lyceum. Deze enthousiaste jongeren hebben ervoor gezorgd dat de kinderen een geweldige ervaring hebben opgedaan.

Er waren door de organisatie veel verschillende spellen voorbereid, met wisselend raakvlak aan de korfbalsport. Een groots spektakel voor de kinderen!

Inmiddels hebben alle deelgenomen scholen alweer gevraagd wanneer de datum voor het volgende jaar is, zodat ze ook dan weer de GIGA-Kangoeroedag mee mogen maken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen