INSCHRIJVING KOMPASSIELOOP 2023 GEOPEND

running
running
Foto: parelprojecten.nl

Op zaterdagavond 7 oktober 2023 organiseren Roparunteam Flevoland en Inloophuis Passie de Kompassieloop. Een verrassende wandeling van 7 km. om en door het Stadshart van Lelystad. Deze loop wil een bijzondere steun in de rug zijn voor de mensen die met kanker te maken hebben of hebben gehad.

LELYSTAD, 30-08-2023 – Het belooft een fantastische ervaring te worden voor iedereen die mee gaat doen. Langs de route worden lopers verrast met korte optredens van diverse Lelystadse artiesten zowel buiten als in de
gebouwen waar we doorheen gaan. Speciaal voor deze avond openen gebouwen in de stad, die we allemaal kennen, deuren die anders gesloten blijven. Loop mee, samen met je familie, vrienden, collega’s, want dit wil je echt niet missen.

Iedereen krijgt ooit te maken met kanker in zijn of haar omgeving. Laat je hart spreken en meld je snel aan op www.kompassieloop.nl.

De opbrengst van de Kompassieloop komt ten goede aan Inloophuis Passie, centrum voor leven met en na kanker inloophuis-passie.nl en de Roparun roparunteamflevoland.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen