Winter BBQ bij Netl

Wintervuur
Wintervuur
Foto: Netl

Deze winter zijn groepen welkom bij Netl voor een winter barbecue. Het recreatiepark aan de Leemringweg 19 in Kraggenburg heeft hiervoor geïnvesteerd in een nieuwe barbecue die tegelijkertijd als vuurkorf gebruikt kan worden zodat iedereen er lekker warm bij staat tijdens het barbecueën.

KRAGGENBURG, 20-11-2022 – Chefkok Jarith van der Hoek en ondernemer Frank Crébas zijn laaiend enthousiast. “Onze nieuwe BBQ is bij uitstek geschikt voor de wat grotere groepen die toch de intimiteit van een gezellig houtvuur willen proeven. Er gaat tenslotte niks boven een echt knisperend houtvuur! Onze koks bereiden graag de lekkerste vegetarische, vis en vleesgerechten voor je op de bakplaat, terwijl onze collega’s je graag graag een mooi glas wijn of een speciaal biertje aanbieden, terwijl jij aan het bijpraten bent met je vrienden of collega’s rondom het vuur”, aldus Frank.

Naast lekker eten is het ook goed vergaderen in het grote natuurpark met bamboejungle, stranden en sfeervolle strandpaviljoen. Kom ontspannen tot resultaten in de groene inspirerende omgeving.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen