Populairste dagjes uit van 2021: Orchideeën Hoeve op 7

Zwevende bloementuin in de Orchideeën Hoeve
Foto: mhpublicaties.nl

Waar we in het begin van 2021 nog met z’n allen binnen zaten, gingen we er gelukkig later dat jaar wel op uit. Waar we dan naar toe gingen? Dit waren de populairste dagjes uit van 2021 op DagjeWeg.NL.

LUTTELGEEST, 03-01-2021 – Nederland op z’n kop. Dat stond het in 2021 letterlijk en dat is tegelijkertijd het populairste dagje weg van 2021 op DagjeWeg.NL. Op nummer 1 van de top 25 staat namelijk The Upside Down: een interactieve Instagram experience in Amsterdam. In dit Instagramparadijs vind je in bijzondere stijlkamers een ode aan de Nederlandse cultuur en maken bezoekers spectaculaire foto’s voor hun eigen Insta – soms zelfs letterlijk op de kop. Op nummer twee staat het enorme kunstdoolhof Doloris’ Meta Maze, wat vorig jaar pas voor het eerst in de top 25 stond. Op nummer drie vinden we het immer populaire CORPUS, waar je een reis door het menselijk lichaam maakt en veel leert over de werking van je eigen lijf.

Op nummer zeven staat De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. De Orchideeën Hoeve herbergt duizenden bloeiende orchideeën en er fladderen prachtige vlinders en papegaaien rond. Het park heeft een grote tropische tuin en een zwevende bloementuin.

Bekijk alle 25 populairste dagjes via dagjeweg.nl (tevens bron)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen