Kom jij naar Vrijdag Blijdag?

30 aug , 21:06 Nieuws
ziza wil geen ninja zijn
Maak kennis met de eigenwijze Ziza tijdens Vrijdag Blijdag in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder! Op Vrijdag Blijdag speelt Katiuscia Principato de theathervoorstelling ‘Ziza wil geen Ninja zijn’, naar het gelijknamige boek van Marjet Huiberts.
Tijdens de voorstelling ontmoeten we de familie van Ziza, die allemaal ninja zijn. Maar wil hij dat wel? Wat als hij helemaal niet wil vechten, maar liever beweegt en muziek maakt? Ziza wil helemaal geen ninja zijn! Maar dan ligt er een driekoppig monster op de loer… Een voorstelling over niet worden wat een ander wil, maar precies dat waar jij blij van wordt. De voorstelling is op vrijdag 25 oktober en begint om 16:00 en is voor jong en oud gratis te zien.
Over de artiest
Katiuscia Principato is zangeres, speler en theatermaker. Na haar studie aan het conservatorium zang lichte muziek is zij zich verder gaan ontwikkelen in het muziektheatervak. Door samen te werken met veel inspireerde mensen heeft Katiuscia haar plek gevonden in de muziektheaterwereld gericht op kinderen.
Over Vrijdag Blijdag
Iedere vierde vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.
Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn. Een kaartje reserveren is deze Blijdag niet nodig!