Wildeburg in volle gang

08 jul 2023, 19:43 Nieuws
wildeburg 2023 img 4169
Festival Wildeburg in Kraggenburg ging donderdag van start met al een ongekend groot aantal vroege bezoekers. Maurice van de Berkt van de organisatie schat dat er wel anderhalf keer zoveel mensen al op de donderdag aanwezig waren dan het jaar ervoor.
KRAGGENBURG, 08-07-2023 - Locatie Netl is de perfecte plek voor het festival waar iedereen zichzelf mag zijn en moet kunnen leven in het moment. Verdwalen in het bamboebos, chillen op het strand en bewegen op de klanken van de diverse acts op de verrassende stages. Het mooie van het festival is dat het vanaf het bestaan in 2016 heeft vastgehouden aan de kleine intieme stages en niet is verworden tot één groot dancefestijn. Op Wildeburg word je elke keer weer verrast en zijn er nog steeds plekjes waar je je even af kunt zonderen.

noodweer op komst

Zondagmiddag is er grote kans op noodweer in Nederland. De organisatie houdt de situatie nauwlettend in de gaten en komt zondagmorgen om 07.00 uur met een update. Heb je een zondagskaart voor wildeburg hou dan de website en de socials van Wildeburg in de gaten.