Tof programma voor jongeren

02 sep , 20:01 Nieuws
boekenweek van jongeren
De Boekenweek van Jongeren is in aantocht en FlevoMeer Bibliotheek heeft een fantastische programmering in petto! Van 13 tot en met 22 september staan onze vestigingen bol van de activiteiten die je niet wilt missen. 
Dit jaar hebben we een diverse mix van workshops, interactieve sessies en avontuurlijke spellen gepland.
Dronten 14 september
Dungeons & Dragons Verhaallijnen: Lord of the Rings en Shadow and Bone - Duik in de epische werelden van Lord of the Rings en Shadow and Bone met twee spannende D&D verhaallijnen. Kies jouw avontuur en beleef een onvergetelijke middag vol fantasie en strategie.
Emmeloord 17 september
Spoken Word Workshop: Don't judge a book by its cover. Doe mee aan onze inspirerende spoken word workshop bij Bibliotheek Noordoostpolder en ontdek de kracht van woorden! Aan het einde van deze workshop heb jij jouw eigen spoken word masterpiece gemaakt.
Urk 19 september
Schrijfworkshop met Chanouk Thijssen: Schrijf je eigen verhaal onder begeleiding van de getalenteerde auteur Chanouk Thijssen. Een unieke kans om tips en tricks van een professional te leren!
Lelystad 21 september
Dungeons and Dragons: Kies tussen de 2 heldhaftige verhaallijnen van DnD of The Witcher: Ga jij voor de klassieke DnD versie of stap je in de wereld van The Witcher? Verzamel jevrienden en ga op een spannend avontuur vol avontuur en monsters.
 Zorg dat je deze geweldige activiteiten niet mist en meld je snel aan! Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek onze website of neem contact op met de bibliotheek bij jou in de buurt.
Boekenweek van Jongeren
De Boekenweek van Jongeren inspireert jongeren met verhalen en boeken. De boodschap van de Bibliotheek: ‘Lees op jouw manier, op jouw moment. Er is een boek voor iedereen.
Voor leden en niet leden 
Alle activiteiten zijn te bezoeken door leden én niet leden. Jongeren die graag lid willen worden, kunnen gratis (tot 18 jaar) een bibliotheekabonnement afsluiten. Meer informatie staat op flevomeerbibliotheek.nl/boekenweekjongeren