The BIG 90’s & 00’s party voor de vijfde keer in Emmeloord, gevolgd door de tweede editie van TechNOP.

20 okt , 8:30 Nieuws
20231021 the big party cv events web sjors evers 20
Na het overweldigende succes van de vorige edities, is het tijd voor een nieuwe dosis nostalgie! Op 26 oktober vindt The BIG 90’s & 00’s party Emmeloord plaats in ‘t Voorhuys.
En dat is niet alles: ook de tweede editie van TechNOP staat op het programma, verspreid over twee avonden, 22 en 23 november, in De Buren. Beide evenementen worden georganiseerd door CVevents.
Nostalgie ten top in ‘t Voorhuys
Al vier edities uitverkocht! The BIG 90’s & 00’s party bewijst dat de liefde voor de muziek van de jaren ‘90 en de 00’s nog altijd springlevend is. Op 26 oktober wordt ‘t Voorhuys opnieuw omgetoverd tot een swingende tijdmachine, waar je kunt meezingen met de grootste hits van Nirvana, Spice Girls, Britney Spears en Eminem. Met neonlichten, glowsticks en een. dansvloer vol Macarena-moves belooft het weer een onvergetelijke avond te worden.
TechNOP; techno voor een tientje
Ook voor de liefhebbers van elektronische muziek is er genoeg te beleven. TechNOP, het nieuwe techno-evenement in Emmeloord, keert terug voor een tweede editie. Op 22 november (alle leeftijden) en 23 november (18+) staat De Buren helemaal bol van techno. De zorgvuldig uitgekozen line-up bestaat veelal uit lokale DJ’s.
De eerste avond staat in het teken van hardtechno, met niemand minder dan lokale held Cortes als headliner. Op de eerste editie van TechNOP werd zijn set al heel goed ontvangen, maar ook als afsluiter van het Pieperfestival scoorde hij dikke punten bij het publiek. Op de tweede avond komt het volledige spectrum van techno aan bod, van minimal tot hardtechno. De avond vormt zich rondom de legendarische DJ Dano.
Line-up vrijdag: Cortes, Ølczyk, DJ Snipes ,Sinergy en DJ Lloyd
Line-up zaterdag: DJ Dano, JXLR, BMGK, Palaver, DJ Lloyd
Kaarten
Kaarten vanaf €10,00 zijn voor beide evenementen verkrijgbaar via www.tickettekoop.nl
Wees er snel bij, want bijna alle edities waren uitverkocht!