Start groot onderhoud rotonde N715 Oosterringweg – N331 Marknesserweg

24 mrt 2022, 8:27 Nieuws
wegwerkzaamheden cc0 by pixabaycom
Op maandag 4 april 2022 start Provincie Flevoland met het onderhoud van de rotonde Oosterringweg - Marknesserweg. Tegelijkertijd wordt het pad dat langs de Marknesserweg ligt aangepakt. De (onderhouds)werkzaamheden duren tot en met 6 mei 2022. Doorgaand verkeer moet rekening houden met hinder. Fietsers hebben geen last van de werkzaamheden.
MARKNESSE, 24-03-2022 - De rotonde Marknesserweg heeft aanzienlijke schade en voldoet niet meer aan de huidige (ontwerp)eisen van de Provincie waardoor een complete reconstructie nodig is. Tijdens de werkzaamheden is de rotonde afgesloten. Er komt voor het doorgaande verkeer van Vollenhove naar Emmeloord/A6 v.v. wel een bypass vanaf de Vollenhoverweg richting Luttelgeest. De Marknesserweg tussen de Oosterringweg en Emmeloordseweg is dan afgesloten voor doorgaand verkeer, met uitzondering van bestemmingsverkeer en nood- en hulpdiensten. Het onderhoud van de rotonde is onderdeel van de geplande reconstructie van de N715 Oosterringweg.
Onderhoud schouwpad
Tegelijkertijd met het onderhoud aan de rotonde Oosterringweg – Marknesserweg wordt ook het schouwpad onderhanden genomen tussen de rotonde Emmeloordseweg en de rotonde Oosterringweg. Dit pad loopt parallel aan de Marknesserweg. De bestaande verharding wordt vervangen door betonplaten en het pad komt hoger te liggen.