Activiteiten voor Opvoedhelden in FlevoMeer Bibliotheek

25 sep , 13:00 Nieuws
20240312 susanne willekes
Van 7 tot en met 13 oktober 2024 vindt de ‘Week van de Opvoeding’ plaats. Natuurlijk schenken we hier in FlevoMeer Bibliotheek ook aandacht aan met diverse activiteiten.
Zo hebben we op woensdag 9 oktober een speciale voorleespret met daarop aansluitend een infomarkt in de bibliotheek. Op donderdag 10 oktober verzorgt slaapcoach Susanne Willekes een lezing over slapen bij kinderen van 0-4 jaar in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.
Voorleespret: Woensdag 9 oktober van 10.00 - 10.30 
Voorlezen is leuk, gezellig en stimuleert de fantasie en taalontwikkeling van kinderen. Daarom trakteert de bibliotheek op voorleesmomentjes. Speciaal voor De week van de Opvoeding leest in de Noordoostpolder wethouder Verduin voor en op Urk burgemeester B. Jaspers Faijer. 
 Het thema van de Week van de Opvoeding is Opvoedhelden. Daar past het grappige boek “Tim op de tegels” goed bij. Ben je benieuwd? Kom dan samen luisteren naar dit mooie verhaal!  
Infomarkt Week van de Opvoeding
In het kader van de Week van de Opvoeding is er op woensdag 9 oktober van 10.30 - 12.00 een Infomarkt in Flevomeer Bibliotheek Noordoostpolder én in Flevomeer Bibliotheek Urk. Maak kennis met de activiteiten, producten en medewerkers van Zorggroep Oude en Nieuwe Land, GGD Flevoland, Verloskundige praktijk Madelief (Urk), Caritas Urk, Carrefour welzijn Noordoostpolder en Flevomeer Bibliotheek. Weet jij eigenlijk wat wij allemaal doen? Kom erachter op onze infomarkt en nomineer jouw favoriete opvoedheld voor een bloemetje!  
Lezing van Kinderslaapcoach Susanne Willekes owner Sleepeez app & auteur bestseller Slaap! en Slaap! voor dreumes en peuter 
Donderdag 10 oktober inloop 19.15, start 19.30 (tot 21.30) 
Kosten leden, €3,50. Niet leden €5,00
Kinderslaapcoach Susanne Willekes komt terug!  Zij is de eerste gecertificeerde kinderslaapcoach van Nederland, eigenaar van The Sleep Agency (www.sleepagency.com) en heeft ondertussen 2 boeken geschreven: ‘Slaap! hoe je baby van 0-12 maanden doorslaapt’ en ‘Slaap! voor dreumes en peuter’.  
Met humor en anekdotes praat ze ons door de theorie achter het slapen heen. En krijgen we tips hoe we die kleine een nacht lang heerlijk kunnen laten slapen. De presentatie gaat over kinderen van 0-4 jaar.