Fotowedstrijd en tentoonstelling tijdens Tulpenfestival

Derde prijs Diontulp
Foto: Cindy Nijboer

Tijdens de Tulpenroute van 15 april t/m 8 mei is er weer een CameraNu.nl tulpenfototentoonstelling. Deze tentoonstelling toont een selectie van ongeveer veertig inzendingen van de mooiste tulpenfoto’s, die het afgelopen jaar voor de fotowedstrijd zijn ingezonden.

De tentoonstelling is te bezichtigingen in De Ducdalf, Westerrand 38 te Espel. Deze locatie ligt aan de autoroute.

De fotowedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met CameraNu.nl en de tulp staat centraal. Op diverse plaatsen langs de route staan CameraNU.nl ‘fotopunt’-borden opgesteld. Deze borden kunnen als een leidraad dienen bij het vinden van een bijzondere plek om een mooie foto te maken.

Foto’s insturen kan via [email protected] (o.v.v. tulpenfotowedstrijd) of kunnen ge-upload worden via onze website. De inzendingen dienen voor 9 mei 2016 binnen zijn. Inzendingen die na 9 mei ingestuurd worden, dingen niet meer mee met de prijzen. Foto’s dienen minimaal 1 MB te bedragen. De prijzen bestaan uit waardebonnen van €250, €150, en €75, beschikbaar gesteld door CameraNU.nl.

De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdagavond 10 juni. Deelnemers aan de wedstrijd krijgen een uitnodiging voor een avondvullend programma met een interessante spreker. Voor meer informatie: www.stepnop.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen