Goochelaar Janse Heijn op bezoek in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Goochelaar Janse Heijn
Goochelaar Janse Heijn
Foto: Janse Heijn

Vrijdag 28 juni tussen 16.00 tot 17.00 uur komt familiegoochelaar Janse Heijn naar de bibliotheek in Emmeloord met zijn magische kindershow. De grote vraag na het zien van een goocheltruc is natuurlijk: hoe doet ‘ie dat nou? Waar is dat gele doekje gebleven? Hoe kan het dat een goochelstokje uit zichzelf lijkt te bewegen? En waar komen toch al die rode balletjes vandaan?

EMMELOORD, 12-06-2024 – Na het zien van de nieuwste show van meervoudig prijswinnend goochelaar Janse Heijn, heb je ongetwijfeld nog véél meer vragen! In deze act laat Janse zijn jonge publiek namelijk een paar van zijn meest verrassende en fabelachtige trucs zien. Het belooft een magische Vrijdag Blijdag te worden!

Over Vrijdag Blijdag

Iedere vierde vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Tijdens Vrijdag Blijdag worden activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn. De voorstelling is gratis te bezoeken, een kaartje halen is niet nodig.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen