Carrière event 25 mei ‘Techniek Werft’

Foto: Firda

Op zaterdag 25 mei opent de carrièrebeurs ‘Techniek Werft’ haar deuren. Dit is de 1 e editie van DE carrièrebeurs voor werkzoekenden, studenten, starters, zij-instromers, statushouders en mensen met een afstand tot arbeidsmarkt in de Noordoostpolder. Ontmoet bedrijven in de veelzijdige wereld van techniek, bouw, iT, agro/food, logistiek en de maritieme wereld. Ga in gesprek met bedrijven die op zoek zijn naar talent.

EMMELOORD, 17-05-2024 – ‘Techniek Werft is DE plek om in contact te komen met bedrijven, te ontdekken welke werkzaamheden, functies, opleidingen en vacatures er zijn om concrete stappen te zetten in je carrière.

Workshops en speeddates

Voor de bezoekers worden er praktische workshop georganiseerd, waaronder leren solliciteren. Hier krijgen de bezoekers tips en tricks voor een succesvolle sollicitatie. In de workshop ‘hoe maak je de perfect CV’ krijgen bezoekers praktische handvatten voor een indrukwekkend CV. Tevens kunnen bezoekers een professionele profielfoto laten maken tijdens het event, om te gebruiken voor hun Linkedin profiel.

Tijdens de beurs zijn er speeddatesessies met bedrijven. Voor werkzoekenden een unieke kans om zichzelf te presenteren en direct een match te vinden met een nieuwe baan!

Een nieuw begin

Een van de hoogtepunten van de dag is de inspirerende voorstelling van Eric Mijnster. Met zijn theatervoorstelling ‘het geluksgevoel’ neemt hij je mee in zijn verhaal. Wat als je stem van binnenuit roept om in beweging te komen? En wat als dat betekent dat je voor jezelf gaat staan, ongeacht wat iemand anders daarvan vindt? Wat gebeurt er als je die stap zet? Precies dáár gaat de voorstelling Het geluksgevoel over. Als Eric zijn stem van binnenuit ontdekt en gaat volgen, brengt hem dat over de bergtoppen van Europa. Zo fietst hij 650 kilometer over 14 bergen non-stop, zonder te slapen. Vervolgens verkoopt hij al zijn spullen om voor onbepaalde tijd in een bus in de bergen te wonen. Na ruim een jaar busleven keert hij terug naar Nederland om zijn avonturen en ontdekkingen te delen. De theatervoorstelling start om 13:00 uur.

Praktische informatie

Datum: 25 mei
Tijd: 10:00 uur tot 15:00 uur
Locatie: Firda Emmeloord Espelerlaan 74
Toegang: Gratis

Kidsplein

Tijdens het evenement zijn er leuke activiteiten voor kinderen vanaf 4 jaar, zodat ouders rustig de beurs kunnen bezoeken. Sterk Techniek Onderwijs richt een speciaal plein in, waar kinderen kunnen deelnemen aan leuke activiteiten. Denk aan het oefenen voor de dakgootchallenge en technische proefjes doen, zodat ook kinderen de wondere wereld van techniek leren kennen. Er staan bovendien diverse landbouwmachines. Kinderen maken op deze manier kennis met de moderne technologie in de landbouwsector.

Of je nu aan het begin van je carrière staat, een carrièreswitch overweegt, gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden in de techniek, IT, agro en maritieme sector of een jonge ontdekker bent die de wereld van techniek wil verkennen, ‘Techniek werft’ biedt voor ieder wat wils.

Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze boeiende en informatieve dag. Grijp de kans om met een nieuwe baan naar huis te gaan!

Voor meer informatie:
Website: www.Techniekwerft.nl
Email: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen