NETL OPEN DAG GROOT SUCCES

NETL open dag Vuurtorenstrand
NETL open dag Vuurtorenstrand
Foto: Netl

De open dag van Netl op zondag 21 april was een groot succes! Mooi weer, vele blije gezichten en een gezellige ontspannen sfeer. Je kon wat eten en drinken bij het Strandpaviljoen en Vuurtorenstrand. Er was genoeg vermaak, zo kon je een ritje maken op gratis skelters, fietsen en steps of dobberen op het water met sups en kano’s.

KRAGGENBURG, 26-04-2024 – Er is lekker gedanst en geknutseld op het Vuurtorenstrand, waar het hele zomerseizoen van allerlei activiteiten te doen zijn. Om helemaal in de festivalsfeer te komen werd er geschminkt met de vrolijkste glitters. De deuren van verschillende unieke verblijven stonden open, zo kon je aan boord stappen van de tram en een kijkje nemen in de lodges en groepshotels.

Door vele gasten uit de omgeving werd met verbazing gereageerd, want Netl Camping Kallumaan was voor velen nog een onontdekt stukje terrein van Netl.

Was jij er bij en wil je vaker ons park bezoeken word dan vriend van Netl en ontdek de voordelen. Kortom; het seizoen is voor Netl geopend!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen