Save the date: Cultuurmakersdag 2024

Foto: Charlotte Reijnen

Na een succesvolle eerste editie van de Cultuurmakersdag in 2023 is de tweede editie op komst. In 2024 vindt de Cultuurmakersdag plaats op 14 november in Theater ’t Voorhuys, Emmeloord.

EMMELOORD, 04-04-2024 – Op 9 november 2023 vond de eerste editie van de Cultuurmakersdag plaats. Tijdens dit speciale evenement komt het hele culturele veld bijeen: professionele makers, jonge talenten, culturele instellingen, ambitieuze amateurs, beleidsmakers, fondsenverstrekkers en meer. De dag is ingericht met netwerkmogelijkheden, verrassende inspiratie en verfrissende educatie voor het hele culturele veld.

De succesvolle starteditie krijgt een vervolg. De tweede editie van de Cultuurmakersdag vindt dit jaar plaats op 14 november 2024 op een nieuwe locatie: Theater ‘T Voorhuys in Emmeloord, onderdeel van Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Deze plek is van cultureel belang in Flevoland en weerspiegelt de toon van de Cultuurmakersdag.

Ga naar kunstlinkflevoland.nl/cultuurmakersdag/ voor meer informatie. De Cultuurmakersdag is een coproductie van Kunstlink Flevoland en Flevolab.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen