Koop vanaf nu Early Bird Tickets voor het Kunstbende Young Creators Festival

Foto: Kunstbende

Vanaf nu start de voorverkoop voor het Kunstbende Young Creators Festival dat plaatsvindt op zaterdag 29 juni 2024 in de Melkweg en iNN in Amsterdam. Tijdens het festival is de finale van Kunstbende waarin ruim honderd jonge makers van 13 t/m 19 jaar strijden om een prachtig talentontwikkelingstraject en een plek op een landelijk bekend podium.

AMSTERDAM, 25-03-2024 – Early Bird Tickets zijn €5 per stuk zolang de voorraad strekt. Check de festivalpagina voor tickets.

100 jonge gamechangers op het podium  
Van 11:30 tot 20:00 kan het publiek genieten van acts in Content Creator, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. De talentvolle makers van deze acts zijn de winnaars van de voorrondes die plaatsvinden in april in elke provincie. De voorronde van Limburg vond gisteren plaats en de Limburgse finalisten zijn alvast hier te bewonderen.

Jury
De acts worden beoordeeld door een 36-koppige jury. Deze juryleden bepalen wie er zich in de negen categorieën de winnaar van 2024 mag noemen. Vanaf half mei kondigen we de jury aan op de festivalpagina en Instagram.com/kunstbende.

Laatste kans voor aanmelden voorronde!
In enkele provincies kunnen jongeren zich nog aanmelden voor de voorronde. Op de wedstrijdpagina zijn alle voorrondes en deadlines te vinden.

Kunstbende
Kunstbende is het podium voor jongeren van 13 t/m 19 jaar. In deze online én offline community kan iedere jongere eruit halen wie erin zit in Content Creator, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Kunstbende wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank, Fonds voor Cultuurparticipatie, ArtEZ University of the Arts en diverse andere partners en sponsors.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen