FlevoMeer Bibliotheek helpt bij vragen over digitale belastingaangifte

Informatiepunt Digitale Overheid - belastingaangifte
Informatiepunt Digitale Overheid - belastingaangifte
Foto: Flevomeer Bibliotheek

Vanaf 1 maart kan je je belastingaangifte indienen. Veel mensen vinden dit moeilijk. In FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder helpen we je graag verder.

EMMELOORD, 15-02-2024 – We vertellen je wat je nodig hebt om aangifte te doen;

  • We laten je zien waar je informatie kan vinden;
  • We vertellen hoe je moet inloggen;
  • En als je inhoudelijk advies wilt of hulp nodig hebt bij het invullen, dan verwijzen we je door naar een organisatie die je daarbij kan helpen.

Onze hulp is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. Kom langs en stel je vraag. Je bent van harte welkom!

Informatiepunt Digitale Overheid helpt

Het Informatiepunt Digitale Overheid in FlevoMeer Bibliotheek helpt je met vragen over de overheid. Medewerkers en vrijwilligers staan voor je klaar om te helpen. Zij beantwoorden je vragen over het aangifte doen bij de Belastingdienst. Ook krijg je hier hulp bij het aanvragen van een DigiD. Deze is nodig bij het doen van je belastingaangifte. Kom langs bij jouw Bibliotheek en stel je vragen. Het Informatiepunt Digitale Overheid is te bezoeken tijdens openingstijden. Vraag hiervoor naar een van onze medewerkers. Het kan zijn dat je een afspraak moet maken.

Over FlevoMeer Bibliotheek

FlevoMeer Bibliotheek werkt aan een geïnspireerd, geïnformeerd, betrokken en vaardig Flevoland. Het Informatiepunt Digitale Overheid is de helpdesk voor inwoners als het gaat om overheidszaken en digitale vragen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen