Kaarten Lelylijn Symposium in Emmeloord online verkrijgbaar

Foto: Pim van der Maden

De aanmelding voor het bijwonen van het Lelylijn Symposium, dat door de Initiatiefgroep Lelylijn op woensdagavond 6 maart in theater ’t Voorhuys in Emmeloord wordt georganiseerd, start vanaf donderdag 15 februari. Er is door de Initiatiefgroep, de politiek, het bedrijfsleven en andere belanghebbenden veel tijd en energie gestoken in het op de kaart krijgen van de Lelylijn.

EMMELOORD, 14-02-2024 – Het jaar 2024 wordt een cruciaal jaar voor de beoogde spoorverbinding. Dit omdat er eind dit jaar een besluit genomen gaat worden of de Lelylijn er al dan niet gaat komen. Des te meer reden om nu een symposium te organiseren, waar we inwoners informeren over wat er de afgelopen jaren is gebeurd, waar we nu staan, waarom het sein om de Lelylijn aan te leggen zo gauw mogelijk op groen moet en wat er nog moet gebeuren om dat te bewerkstelligen. Het symposium kent een gevarieerd programma met interessante sprekers, te weten René Paas, commissaris van de Koning van Groningen en voorzitter van de stuurgroep Lelylijn, Jouke van Dijk, hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen en voorzitter van de SER Noord-Nederland, Agnes Mulder, directeur VNO-NCW MKB Noord en Avine Fokkens, burgemeester van Heerenveen. De avond staat onder leiding van Rob Hadders, presentator van het televisieprogramma EenVandaag.

Aanmelden voor het Lelylijn Symposium is gratis en kan via www.tickettekoop.nl. Wanneer u de Initiatiefgroep financieel wilt ondersteunen dan is een donatie mogelijk. De avond begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open. Koffie en thee zijn gratis, alle andere drankjes zijn voor eigen rekening. Het officiële gedeelte van het programma duurt tot ongeveer 22.15 uur, na afloop kan er worden nagepraat.

Voor meer informatie: www.lelylijn.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen