Een nieuwe naam voor de Orchideeën Hoeve

Foto: Pantropica

In het diepste geheim is de familie Maarssen een aantal jaren geleden een zoektocht gestart… een zoektocht naar een nieuwe naam! Want geef toe: de naam Orchideeën Hoeve, ooit bedacht door hun ouders om bloemen te kunnen leveren op de veiling, past simpelweg niet meer bij wie zij nu zijn.

LUTTELGEEST, 13-02-2024 – Samen met collega’s en jaarkaarthouders zijn zij de zoektocht aangegaan en hebben zij een overkoepelende naam voor hun tropische wereld vol avontuur gevonden: Pantropica.

Wat betekent Pantropica?

In hun zoektocht naar de nieuwe naam stond één vraag centraal: wat verbindt al die ruimtes met elkaar? Het zijn stuk voor stuk tropische werelden, maar wel op verschillende continenten en met hun eigen, unieke beleving. Verbonden als één grote reis vol ontdekkingen. Zo kwamen zij op Pantropica, wat letterlijk ‘geheel tropisch’ betekent.

‘Pan’ is afkomstig van het woord Pangea, het supercontinent van 250 miljoen jaar geleden, waaruit alle huidige continenten zijn ontstaan en verwijst naar het Griekse ‘gehele’. ‘Tropica’ staat voor alle tropische highlights in het park die de bezoekers kunnen ervaren, beleven en ontdekken.

Even in een andere wereld…

Pantropica opent letterlijk en figuurlijk nieuwe werelden. Aan de buitenwereld kunnen zij beter laten zien wie zij zijn en dit ondersteunen ze met de nieuwe slogan ‘Even in een andere wereld’. Grote kans dat je hen binnenkort spot op de landelijke radio & TV. Daarbij hoort natuurlijk ook een gloednieuwe website. Neem alvast een kijkje op pantropica.nl en waan je helemaal in de tropen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen