Mulder Tulips levert beste inzending Bloembollen Vakdagen Flevoland

Beste inzending - Mulder Tulips
Beste inzending - Mulder Tulips
Foto: parelprojecten.nl

De Bloembollen Vakdagen Flevoland in Ens trokken vrijdag en zaterdag honderden bezoekers. Zij konden genieten van vele kleuren tulpen, een kleine leliepresentatie en een enkele amaryllis. De Bloembollen Vakdagen werden voor de 25ste keer georganiseerd. Deze keer bij Stengs & Leijten in Ens.

ENS, 05-02-2024 – Tijdens de officiĆ«le opening op donderdag werden de verschillende prijzen uitgereikt. De prijs voor de beste inzending ging naar Mulder Tulips uit Rutten. Zij ontvingen hiervoor de gouden tulp. De zilveren tulp, de prijs voor de beste cultivar, meer dan 1 hectare, ging naar Burger Lelies en Tulpen uit Espel voor hun cultivar “Polestar’. De wisseltrofee voor de beste cultivar, kleiner dan 1 hectare ging naar de nieuwe tulp ‘Phantom’ van C. de Jong uit Rutten. De wisseltrofee voor de beste marktbroei ging naar Van der Avoird Bloembollen uit Lemmer voor hun soort met de toepasselijke naam ‘Dutch Design’.

De inzenders prijs ging naar Burger Lelies en Tulpen voor hun totale tuin met tulpen. Hierbij jureren alle tulpentelers die meedoen elkaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen